OTOBİL NEDİR?

Otobil Op Grup tarafından geliştirilmiş, şirket araçları veya bireysel araç kullanıcıları için bütçe kontrolü sağlayan bir sistemdir. Bu sistem sayesinde kullanıcıların, akaryakıt almaya gittikleri esnada herhangi bir ödeme yapması gerekmez. Araca monte edilen ünite sayesinde akaryakıt dolum tabancası aracı tanıyarak dolum işlemini gerçekleştirir. Daha sonra araca ne kadar yakıt alındığı ile ilgili maliyet bilgileri sisteme aktarılır. Ay sonunda ve belirli dönemlerde kullanıcılara gönderilen faturalar ile araç sahipleri maliyetlerini toplu olarak ödeyebilir. Bu sistem, bir veya birden fazla araç sahibi olan kullanıcıların aylık ve yıllık maliyet raporu oluşturabilmesini sağlar.

Öte yandan otobil kullanılmadığında maliyet hesabı yapmak oldukça zorlaşacaktır. Çünkü o ay içerisinde alınan her yakıtın faturalarının saklanıp ay sonlarında toplanması gerekir. Fakat araç sayısı arttıkça bu işlemi yapmak zor ve karışık bir hal alacaktır. Ay içerisinde araçlarınız için ne kadar yakıt harcaması yaptığınızı görebilmek hem şirket içi hem de hane içi muhasebenizi kolay kontrol edilebilir kılar.

Şirket araçlarınızın her biri için farklı zamanlarda ödeme mi yapıyorsunuz? Ya da araçlarınızın yakıt maliyetlerinden haberdar değil misiniz? Hemen Op Otobil başvurusu yaparak maliyetlerinizi kontrol altına almanın ve araçlarınıza ait dolum ve kilometre bilgilerine tek bir ekrandan kolayca ulaşabilmenin keyfini sürün.

Otobil Nedir